Spara pengar med smartare sortering

Visste du att vi nästan alltid hittar något i soporna som kan sorteras ut för att bli något annat? Bättre för miljön, bättre för plånboken. Låt oss titta ner i din soptunna också!

Eller ring oss på 0150-33630

Avfallshantering, lokalt, snabbt och enkelt

Kom igång med ditt företags avfallhantering på ett snabbt och smidigt sätt tillsammans med oss eller låt oss utveckla din befintliga lösning. Vi skräddasyr ett upplägg helt efter ert behov och hjälper till att utveckla sorteringen under tidens gång. Låt oss hjälpa er med en smartare sortering som gynnar både miljön och plånboken, kanske slänger du något som kan bli något annat och som du kanske till och med kan få betalt för!

Lokal service i världsklass

Det kan låta kaxigt men vi vågar faktiskt säga att vi har en service i världsklass. Med lokal närvaro och nära samarbete med våra kunder kan vi vara snabba, effektiva och flexibla i vår leverans och service! Välj ett lokalt och nytänkande företag och låt oss ta hand om ditt avfall!

Vi uppskattar Conecos professionella och personliga bemötande som lyft upp sopsorteringen till en trevligare och mer meningsfull syssla
Hannah Larsson
VD Lida Gård i Flen
Coneco Miljö är för oss en trygg och pålitlig leverantör som också kommer med goda råd och tips - och alltid finns tillhands med hög service. Vi rekommenderar dem varmt!
Sarah Lagerbäck
VD Hotell Statt
Lorem ipsum dolor sit amet, te has solet postea. Voluptua quaestio dissentias has exore, noeum tibique petentium, agam mucius liberavisse
Vera Coya
VD Tegelstaden

Våra lösningar

Hyr container

Ska ni rensa på jobbet, trädgården eller kanske garaget? Eller har du ett byggprojekt, renovering eller liknande på gång? Då kan du hyra en container av oss. Vi ordnar även med transport av containern och hanteringen av avfallet som du kastar i containern. Vi har flera olika storlekar och upplägg, hör av dig till oss för prisförslag.

Lämna avfall

På vår anläggning på Österleden 31 kan du som har avtal med oss komma själv och lämna in ditt avfall. Läs mer HÄR (länka till sidan för “mottagningsanläggning österleden”)

Helhetslösning

Du eller ditt företag behöver komma igång med källsortering/avfallshantering eller utveckla er befintliga lösning. Vi hjälper er att ta fram en lösningen för ert behov och sköter allt ifrån utrustning som kärl/container till tömning och hantering av avfallet.

Projekt/Special

Har du ett projekt som ska igång där ni kommer få avfall eller restprodukter som ni behöver bli av med? Vi kan hjälpa till med det mesta, stort som litet uppdrag! Kanske behöver du bli av med gammal elektronik, ett kylskåp eller schaktmassor, hör av dig så hjälper vi till!

Vanliga frågor

Vi kan ta emot de flesta typer av fraktioner samt jord och schaktmassor upp till föroreningsgrad IFA. Exempel på avfall vi kan ta emot är: Energiåtervinning, avfall till eftersortering, deponi, gips, isolering, trä, tegel, skrot, park & trädgårdsavfall, jord, schaktmassor m.m.

Om du är intresserad av att hyra en container av oss kan du maila hej@coneco.nu eller ringa 0150-33630 så hjälper vi dig. Storlekarna som finns att välja på är: 8m3 täckt, 10m3 öppen eller täckt, 22m3 öppet flak, 38m3 flak med lock. 

Processen är enkel. Hör av dig till oss så kommer vi ut på ett första möte för att gå igenom ert behov. Vi återkopplar med ett förslag på lösning och när vi är överens om ett bra upplägg så kommer vi ut med utrustningen och sätter igång. Under tidens gång utvärderar vi och utvecklar sorteringen så att den blir så bra och smidig som möjligt för dig och planeten!

Absolut! Hos oss finns personer med utbildning för att provta jord, schaktmassor och annat material. Bara hör av dig så kan vi hjälpa till!

Ja alldeles snart! Vi har påbörjat ett omfattande arbete för att bli certifierade och målet är att bli certifierade i ISO 14001 och 9001 under Q1 2024. 

Absolut. Vårt jobb är att ständigt bevaka nya regleringar inom branschen och tillsammans med dig som kund hittar vi lösningar som gör att ni uppfyller de krav som ställs på er verksamhet. 

Kontakta oss idag

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, funderingar, tankar eller idéer. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss!

Eller ring oss på 0150-33630