Lämna avfall, snabbt och enkelt.

Vill du själv komma till oss för att lämna av ditt avfall? Fyll i din e-post.

Eller ring oss på 0150-33630

Lokalt och smidigt

Hos oss kan du som företagare lämna in avfall som du väljer att transportera själv. På vår mottagningsanläggning tar vi emot de flesta olika fraktioner upp till föroreningsgrad IFA. Anläggningen ligger strategiskt på Lövåsenområdet för att vara lätttilgänglig för så många som möjligt. Vi är inte en publik anläggning vilket innebär att det endast är du som valt att bli kund hos oss som kan lämna in avfall. Det gör att vi kan minimera köerna och göra det så snabbt och smidigt som möjligt att lämna avfallet, tid är pengar! Vill du kunna lämna in avfall hos oss? Hör av dig så löser vi ett kundnummer!

Hitta hit

Öppettider:

07:00 – 16:00

Kontakt:

0150-33630

Våra lösningar

Lämna avfall

Vi kan ta emot de flesta fraktioner på anläggningen som t.ex. returträ, energiåtervinning, avfall till eftersortering, tegel, park & trädgårdsavfall, skrot m.m. Vår anläggning är inte publik vilket innebär att du behöver ha ett kundnummer för att kunna lämna avfall hos oss. Kontakta oss så tittar vi på ett upplägg

Köpa material

Är du intresserad av att köpa material så kan du också höra av dig till oss! Vår främsta produkt är olika typer av jordar men det finns också en del grusmaterial, sand och sten.

Jord & Schakt

Vi kan ta emot de flesta former av jordar och schaktmassor med föroreningsgrad upp till IFA. Samtliga massor som kommer in på vår anläggning ska vara provtagna och vi kan även hjälpa till med provtagning ute på projektet. Litet eller stort projekt spelar ingen roll, kontakta oss för att få ett prisförslag och upplägg.

Vanliga frågor

Anläggningen är öppen för att lämna avfall mellan 07.00 – 16.00 helgfria vardagar. 

Nej. Bara du som har ett kundnummer kan lämna avfall hos oss. 

Nej, som det ser ut just nu så är anläggningen stängd på helgerna.

Du behöver ha ett kundnummer hos oss för att kunna lämna in avfall. Vill du köpa jord eller behöver du komma in på anläggningen av någon annan anledning? Då kan du alltid ringa 0150-33630 så öppnar vi grinden. 

Ja. Allt avfall som kommer in på vår anläggning måste vägas in på vår fordonsvåg. När du blir kund hos oss kommer du att få tillgång till vågen och där uppger du vilken typ av avfall du väger in. 

Kontakta oss idag

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, funderingar, tankar eller idéer. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss!

Eller ring oss på 0150-33630