Transport- & maskintjänster

Med en bred fordonspark kan vi erbjuda ett stort antal transport- & maskintjänster i Sörmland med omnejd.

Eller ring oss på 0150-33630

Hållbara och pålitliga

På Coneco Transport jobbas det ständigt med att hålla jämna steg med miljö och hälsokrav, vi arbetar aktivt med att effektivisera transporter och hitta alternativa bränslen till våra fordon, allt för att skapa en så hållbar verksamhet som möjligt. Här jobbar vi med hjärta och engagemang i allt vi tar oss an och gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för vår planet och kunden. Vi brinner för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund att få hjälp med dina transporter av ett bolag som håller vad de lovar, oss kan du lita på!

Lokalt åkeri med stora möjligheter

Som KFV-regionens största åkeri och med över 30 års erfarenhet så kan vi stolt erbjuda ett stort utbud av transport- och maskintjänster. Vi har en bred fordonspark och erfarna chaufförer som kan sin sak och har en hög servicekänsla. Här jobbar vi efter filosofin att allt går att lösa om man verkligen vill vilket gör att vi inte är rädda att ta i när det behövs och vi tar oss gärna an nya utmaningar!
Vi uppskattar Conecos professionella och personliga bemötande som lyft upp sopsorteringen till en trevligare och mer meningsfull syssla
Hannah Larsson
VD Lida Gård i Flen
Coneco Miljö är för oss en trygg och pålitlig leverantör som också kommer med goda råd och tips - och alltid finns tillhands med hög service. Vi rekommenderar dem varmt!
Sarah Lagerbäck
VD Hotell Statt
Lorem ipsum dolor sit amet, te has solet postea. Voluptua quaestio dissentias has exore, noeum tibique petentium, agam mucius liberavisse
Vera Coya
VD Tegelstaden

Vår fordonspark

  • Kranbilar
  • Roterande betongbilar
  • Lastväxlare
  • Liftdumperbilar
  • Baktömmande bilar
  • Flerfacksbilar
  • Frontlastare
  • Flakbilar för distribution
  • Dragbilar
  • Lastmaskiner

Vanliga frågor

Huvudsakligen kör vi på Diesel eller HVO och har möjlighet att anpassa oss efter våra kunders behov. 

Ja absolut! Vi har alla tillstånd och utbildningar som krävs för att frakta farligt avfall/gods.

Vi utgår ifrån Katrineholm och vårt primära upptagningsområde är Mälardalen med omnejd men vi kan givetvis ta längre uppdrag på förfrågan också, 

Sjävklart! Alla våra chaufförer jobbar med schyssta villkor. 

Ja alldeles snart! Vi har påbörjat ett omfattande arbete för att bli certifierade och målet är att bli certifierade i ISO 14001 och 9001 under Q1 2024. 

 

Kontakta oss idag

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor, funderingar, tankar eller idéer. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss!

Eller ring oss på 0150-33630